YARABBİ!
gökte İlah SENSİN, yerde İlah SENSİN
gökte Alîm SENSİN, yerde Alîm SENSİN
bilinen ve bilinmeyen her şeyin sahibi SENSİN

27 Mart 2015 Cuma

Kulp Der Eli İle Pasur'da Fuhuş Skandalı !

Sevgili Okuyucular...
Bu içerik bilgilendirme amaçlı  kısa bir süre   bu duvarda kalacaktır.

Son zamanlarda İstanbul Kulp-Der yönetimi bazı siyasi   partilerin ismini kulanarak; gerek reelde   gerek  sosyal medyada bazı fake hesaplar ile  "beni itibarsızlaştırmak" çabası içine girmişlerdir. Kulp-Der  başkanı ve yönetimi BDP/HDP'den  Zübeyde Zümrüt, Selahattin Demirtaş ve  Emrullah Bingül ismini kullanarak (aracı ünvanıyla) beni cep telefonu numaramdan aramışlardır.
Kulp-Der'in,  fuhuş, uyuşturucu, gasp ve  tehdit dosyasını savcılığa vermiştim.
Kulp - Der yöneticileri, benimle görüşmek için İstanbul Marmara Park AVM'ye geldiler.   Savcılık soruşturmasını geri çekmemi istediler. Orada, kendilerine rest çektim.
Konu ile ilgili Zübeyde Zümrüt ve Emrullah Bingül'ü aradım.  Kulp- Der ile  hiçbir ilgi ve alakalarının olmadığını beyan ettiler.

Kulp-Der yönetimi BDP/HDP ismini kulanarak pasurda genç kızları fuhuşa sürüklemektedir. 

Bu yöntem ile kürt siyasetine ve kürdistana karşı ahlaksız  bir tutum içindedirler.
Kulp-Der'i bu kadar tedirgin eden, fuhuş ve uyuşturucu mekanizmalarının deşifre olmasıdır. Kulp Der Başkanın yeğeni Berçem Aslanhan  Pasur Beyda Rehabilitasyon merkezinin müdüresi... Rehabilitasyonda çalışan nişanlı bayan Habibe Çabuk'u fuhuşa sürüklemiştir.  Habibe Çabuk'un nişanlısı patron ve metres olayına tanık olduğu için nişanı atmıştır.
Habibe Çabuk ve Adil Sarıtop konuyu Berçem Aslanhanın babası Ahmet Aslanhana götürüyorlar-açıklıyorlar. Ahmet Aslanhan kızının bu çirkefliğine dayanamayor; iki gün sonra kalp krizi geçirip ölüyor tabi... Kulp-Der ve konu hakkında daha fazlası... dosyalar halinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmaya tabii'dir.

Kulp-Der soruşturma dosyalarını kapatmak için MİT  ile anlaşmıştır.   ...ve yine amcam olduklarını idda eden  Adil ve Fadıl, "Sarıtop" soyismli  şahısları aleyhime ifade vermeleri için  tehdit etmişlerdir.
Burdan, konuya ilişkin soruşturma dosyalarına bakan  Kulp Cumhuriyet Başsavcılarını ve Kulp Kaymakamını da uyarıyorum.  
Bunlarla beraber işbirliği  içinde olan Savcı ve  MİT mensubu çalışanlar da Adalet Bakanlığı müffetişleri tarafından izlenmektedir.  Kimse yetkisini kötüye kulanmaya kalkışmasın. Soruşturma İçinde soruşturma yürütülmektedir.

Kulp-Der yönetimine ve amcam olduklarını idda eden Adil ve Fadıl "Sarıtop" soyisimli şahıslara itibar etmeyiniz lütfen. Namus ve şeref kavramı bunlar için hiçbir şey ifade etmiyor. Bunlar ruhlarını şeytana satmış birer zavallıdırlar.

İlginize...