YARABBİ!
gökte İlah SENSİN, yerde İlah SENSİN
gökte Alîm SENSİN, yerde Alîm SENSİN
bilinen ve bilinmeyen her şeyin sahibi SENSİN

30 Kasım 2015 Pazartesi

Duyuru !

1. Sosyal medyada beni itibarsızlaştırmaya yönelik hakkımda  aslı astarı olmayan bazı iftiralarda bulunan Teyfik Eren isimli öğretmen hakkında dava açıldı. 2 yılla yargılanacak.  (Yine  aynı konu ile ilgili soruşturmayı karartmaya yönelik iki savcı ve bir hakim hakkında inceleme başlatıldı.)

2. Kulp eski BDP ilçe başkanı Recep Aslanhan ve Fadıl Sarıtop bana karşı iftira ve tehdit suçuyla yargılanacaklar.  (Kulp-Der yöneticileri hakkında soruşturma devam ediyor.)

3. 25.08.2015 tarihinde silahlı saldırıya uğradım. Saldırıyı yapanların kim oldukları belli. Azmettiricilerin kim oldukları belli. (Bu konuda yine soruşturmayı karartmaya yönelik  bazı  faliyetler içinde olan mit elemanları  takibimizde.) Soruşturma tüm ayrıntılarıyla devam ediyor. 

Kimin ne yaptığını ve ne yapmaya çalıştığını çok iyi bilirim. Kanı beş para etmez dört çakkal kiralayıp beni azmettirenler bilsinler ki; bu dünyayı siz namussuzlara  zindan edecem. Üzerime  dört çakkal salmanız korkaklıktır. Benden nasıl korktuğunuzun ifadesidir. Ki kamera görüntülerinde  altı çakkal kaçarken tespit edildi.
Çakkallar aslanlarla baş edemezler.